Upravljanje i optimizacija web sajtova korišćenjem alata Google analytics G4, Google tag manager i Search console

Blog
Email Newsletter

Upravljanje i optimizacija web sajtova korišćenjem alata Google analytics G4, Google tag manager i Search console

Ivana Vujić

16th mart 2023

Pozivamo Vas da, 21. marta 2023, prisustvujete poslovno-stručnom skupu, pod nazivom „Upravljanje i optimizacija web sajtova korišćenjem alata Google analytics G4, Google tag manager i Search console“ koji će se održati od 10:00 časova, u prostorijama PKS-PK Beograd, Kneza Miloša 12 i online putem MS Teams platforme. 

Poslovno-stručni skup će biti održan u cilju edukacije i informisanja tržišta o poboljšanju predstavljanja i maksimalnoj iskorišćenosti potencijala sajtova kompanija i o važnosti implementacije Google alata: Analitike G4, Search Console i Google Tag Manager.

Cilj stručnog skupa se ogleda u mogućnostima korišćenja brojnih prednosti koje pruža Google Analitika G4 koje imaju za cilj poboljšanje poslovnih perfomansi i maksimalne iskorišćenosti web potencijala i optimizacije poslovanja.

1. jula 2023. godine Google Univerzalna analitika (poznata kao UA ili G3), koja je primarna u poslovanju najvećeg broja kompanija, prestaje da sakuplja podatke, nakon toga će G4 ostati jedina Google analitika koja će aktivno sakupljati podatke s tim u vezi važno je upoznati kompanije sa mogućnostima koje pruža Google analytics G4, Google tag manager i Search console.

Poslovno stručni skup „Upravljanje i optimizacija web sajtova“ će omogućiti da se stekne uvid u sve mogućnosti koje Google analitika G4, Google Search Console i Google Tag Manager nude, uključujući:

 • Praćenje ključnih metrika za web sajtove kao što su broj posetioca, stope konverzije, kretanje prihoda i druge važne statistike;
 • Optimizacija sadržaja i poboljšanje SEO performansi web sajtova pomoću Google Search Console;
 • Korišćenje Google Tag Managera za upravljanje oznakama i kodovima za praćenje na vašem web sajtu, uključujući praćenje remarketinga i rezultate raznih testiranja.

Na koji način Google alati mogu pomoći u poboljšanju marketinških kampanja i ostvarenju boljih rezultata govoriće Đorđe Vojimirović ispred kompanija Linum Internet solution,
kao jedan od najvećih poznavaoca ove oblasti u regionu.

Učešće je bez kotizacije.  

Prijavu i dodatne informacije možete pronaći na sajtu PKS-PK Beograd

➡️ Fizičko prisustvo moguće je potvrditi na elektronsku adresu ljubica.matic@pks.rs ili putem telefona na broj 011/3629-330 najkasnije do 17. marta 2023. 

➡️ Prijavu učešća na seminaru putem on line MS Teams platforme moguće je izvršiti na sledećem LINKU

Za dodatne informacije budite slobodni da nam pišete

Najnovije teme:

Efikasan poslovni sastanak 

Efikasan poslovni sastanak 

Efikasan poslovni sastanak   Koliko često Vam se dešava da imate osećaj da ste na poslovni sastanak samo gubili vreme,...

Kako nas Google vidi?

Kako nas Google vidi?

Sonja Jovović, osnivač Profy Multi Media agencije za marketing i edukaciju, održala je prezentaciju - "Kako nas Google...

2 Komentari

 1. Nevena Kragović Stojanović

  Poštovani,

  bila sam prijavljena na seminar – UPRAVLJANJE I OPTIMIZACIJA WEB SAJTOVA – KORIŠĆENJEM ALATA GOOGLE ANALYTICS G4, GOOGLE TAG MANAGER I SEARCH CONSOLE preko PKS, sa email adresom nevenak@gmail.com ali nisam stigla zbog sastanka da ga ispratim u celosti, a baš bih želela.

  Da li možete da mi pošaljete link ukoliko postoji snimljena varijanta?

  Srdačno,
  Nevena Kragović Stojanović

  Odgovori
  • Ivana Vujić

   Poštovana Nevena,

   Snimak možete pogledati na našem YouTube kanalu https://youtu.be/BzyZrgiyS0k

   Za sva dodatna pitanja,
   budite slobodni da nam se obratite

   Odgovori

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Preuzmite naš Google My Business e-book

Preuzimanjem ebook-a se prijavljujete na našu mailing listu

Poslat Vam je email sa linkom za preuzimanje ebook-a (proverite spam, promotion ili social folder)

Share This