Upravljanje i optimizacija web sajtova korišćenjem alata Google analytics G4, Google tag manager i Search console

Blog
Email Newsletter

Upravljanje i optimizacija web sajtova korišćenjem alata Google analytics G4, Google tag manager i Search console

Ivana Vujić

16th mart 2023

Pozivamo Vas da, 21. marta 2023, prisustvujete poslovno-stručnom skupu, pod nazivom „Upravljanje i optimizacija web sajtova korišćenjem alata Google analytics G4, Google tag manager i Search console“ koji će se održati od 10:00 časova, u prostorijama PKS-PK Beograd, Kneza Miloša 12 i online putem MS Teams platforme. 

Poslovno-stručni skup će biti održan u cilju edukacije i informisanja tržišta o poboljšanju predstavljanja i maksimalnoj iskorišćenosti potencijala sajtova kompanija i o važnosti implementacije Google alata: Analitike G4, Search Console i Google Tag Manager.

Cilj stručnog skupa se ogleda u mogućnostima korišćenja brojnih prednosti koje pruža Google Analitika G4 koje imaju za cilj poboljšanje poslovnih perfomansi i maksimalne iskorišćenosti web potencijala i optimizacije poslovanja.

1. jula 2023. godine Google Univerzalna analitika (poznata kao UA ili G3), koja je primarna u poslovanju najvećeg broja kompanija, prestaje da sakuplja podatke, nakon toga će G4 ostati jedina Google analitika koja će aktivno sakupljati podatke s tim u vezi važno je upoznati kompanije sa mogućnostima koje pruža Google analytics G4, Google tag manager i Search console.

Poslovno stručni skup „Upravljanje i optimizacija web sajtova“ će omogućiti da se stekne uvid u sve mogućnosti koje Google analitika G4, Google Search Console i Google Tag Manager nude, uključujući:

 • Praćenje ključnih metrika za web sajtove kao što su broj posetioca, stope konverzije, kretanje prihoda i druge važne statistike;
 • Optimizacija sadržaja i poboljšanje SEO performansi web sajtova pomoću Google Search Console;
 • Korišćenje Google Tag Managera za upravljanje oznakama i kodovima za praćenje na vašem web sajtu, uključujući praćenje remarketinga i rezultate raznih testiranja.

Na koji način Google alati mogu pomoći u poboljšanju marketinških kampanja i ostvarenju boljih rezultata govoriće Đorđe Vojimirović ispred kompanija Linum Internet solution,
kao jedan od najvećih poznavaoca ove oblasti u regionu.

Učešće je bez kotizacije.  

Prijavu i dodatne informacije možete pronaći na sajtu PKS-PK Beograd

➡️ Fizičko prisustvo moguće je potvrditi na elektronsku adresu ljubica.matic@pks.rs ili putem telefona na broj 011/3629-330 najkasnije do 17. marta 2023. 

➡️ Prijavu učešća na seminaru putem on line MS Teams platforme moguće je izvršiti na sledećem LINKU

Za dodatne informacije budite slobodni da nam pišete

Najnovije teme:

HubSpot radionica

HubSpot radionica

➡️ Pridružite se našoj HubSpot radionici i otkrijte kako najbolje iskoristiti ovu sveobuhvatnu platformu u besplatnoj...

2 Komentari

 1. Nevena Kragović Stojanović

  Poštovani,

  bila sam prijavljena na seminar – UPRAVLJANJE I OPTIMIZACIJA WEB SAJTOVA – KORIŠĆENJEM ALATA GOOGLE ANALYTICS G4, GOOGLE TAG MANAGER I SEARCH CONSOLE preko PKS, sa email adresom nevenak@gmail.com ali nisam stigla zbog sastanka da ga ispratim u celosti, a baš bih želela.

  Da li možete da mi pošaljete link ukoliko postoji snimljena varijanta?

  Srdačno,
  Nevena Kragović Stojanović

  Odgovori
  • Ivana Vujić

   Poštovana Nevena,

   Snimak možete pogledati na našem YouTube kanalu https://youtu.be/BzyZrgiyS0k

   Za sva dodatna pitanja,
   budite slobodni da nam se obratite

   Odgovori

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Preuzmite naš Google My Business e-book

Preuzimanjem ebook-a se prijavljujete na našu mailing listu

Poslat Vam je email sa linkom za preuzimanje ebook-a (proverite spam, promotion ili social folder)

Share This